top of page
Stichting de Gouden Hande.png

Het team

WE DOEN HET NIET ALLEEN, SAMEN MAKEN WIJ HET VERSCHIL!

Het team

Achter elke sterke stichting staat een krachtig team. Maak daarom kennis met het team van Stichting De Gouden Handen.

8.png

Jurgen Boerleider

Oprichter

Logo Stichting de Gouden Handen_Tekengebied 1.jpg

Jamilla Coutinho

Voorzitter

5.png

Jennifer Linscheer

Secretaris

Rachelle Dens Fotografie 2020- Branding-4.jpg

Nicole Aarland- Kensdell

Penningmeester

IMG-20221011-WA0028.jpg

Riantha Robinson

Projectmanager

Het ontstaan van Stichting De Gouden Handen

Mijn naam is Jurgen Boerleider. Ik ben de oprichter van JB sportmassage en de Massage Marathon. Het idee voor deze marathon is eigenlijk ontstaan uit een gevoel van onmacht. Helaas heb ik heel wat familie moeten begraven die zijn gestorven aan longkanker, hersentumoren, borstkanker en momenteel vecht mijn oom voor zijn leven tegen prostaatkanker. Ik voelde mij machteloos toen ik ze niet kon helpen met hun pijn en ik kan mij voorstellen dat ik niet de enige ben die dit gevoel herkent. 

 

Daarom ben ik hiermee begonnen. Ik heb enorm veel respect voor mijn familieleden die helaas door deze ziekte zijn komen te overlijden. Ook al is het voor hen te laat, ik zie deze “vuist” tegen kanker, als een laatste eerbetoon tot hun leven. Na gezien te hebben hoe moeilijk het voor hen was om te accepteren dat ze uitbehandeld waren en anderzijds ook gezien te hebben hoe het is om na jaren van ontkenning naar de dokter te stappen. kon ik alleen maar concluderen dat het leidt tot een periode van “collectief lijden” voor de getroffen en nabestaanden. 

 

Iedereen denkt namelijk dat ze alle tijd van de wereld hebben, totdat het ineens snel duidelijk wordt, dat het niet zo is. In de tijd die mij nog gegund is, wil ik een impact maken. Ik wil graag meer awareness creëren. Kanker moet niet meer “de ziekte zijn waar nooit over gesproken mag worden”, maar wij moeten juist de dialoog met elkaar aangaan. Daarom is bewustwording zo belangrijk. En dat proberen we te creëren met Stichting de Gouden handen en de Massage Marathon!

bottom of page