top of page

PROJECTEN

DE MASSAGE MARATHON

Wat is de Massage Marathon?

“Het idee van een Massage Marathon is ontstaan door Jurgen Boerleider, de oprichter van Stichting De Gouden Handen. Hij is tevens eigenaar van zijn eigen onderneming JB Sportmassage, waar hij werkzaam is als (sport)masseur. Het leek zowel hem als het bestuur van de stichting dan ook een origineel initiatief om een evenement te organiseren waarbij massages worden aangeboden. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk mensen worden gemasseerd tijdens het evenement in ruil voor een donatie. 

 

Voorafgaand en tijdens de Massage Marathon kan iedereen die dat wil online een plek reserveren voor een massage. Zij krijgen dan de mogelijkheid om te kiezen tussen massages van 10, 20 of 30 minuten. De duur van de massage staat in verhouding tot het te doneren bedrag. Het is uiteraard ook mogelijk om zonder het boeken van een massage het evenement te bezoeken, dan wel een donatie te doen. De Massage Marathon staat in het teken van het bespreken van kanker en het creëren van awareness. Tijdens het evenement wordt informatie gedeeld over kanker en over Stichting De Gouden Handen zelf. 

 

De Massage Marathon is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door Stichting De Gouden Handen. In 2023 staat het evenement in het teken van prostaatkanker. De Massage Marathon zal plaatsvinden op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 bij OSCAM in Amsterdam Zuid-Oost.

Logo Massage Marathon-02.png
bottom of page