Welkom bij Stichting de Gouden Handen

Activiteiten 2019 / 2020
Stichting de Weggeef-hulpwinkel de Gouden Handen informeert u graag over de activiteiten en projecten die zij heeft ondernomen.

• Broodpakketten/ levensmiddel verzorging ondersteuning
• Menstruatie armoede ondersteuning
• Ouderen in verzorgingshuis eenzaamheid ondersteuning
• Vorkje prikken het geheel gezin mag lekker gaan uit eten ondersteuning
• Carnavals kleding met toeters en confetti ondersteuning
• School project kinderen ondersteuning
• Kind pakket gezond eten op school ondersteuning
• Paasproject iets lekkers en een knutselpakket ondersteuning
• Knutsel project voor jong en oud ondersteuning
• Zomerpret pakketten ondersteuning
• Extra levensmiddel voorzieningen Luxe Corona pakketten
• Verzorging pakketten voor jong en oud ondersteuning
• Baby voeding luiers verzorging ondersteuning
• Winterjassen voor jong en oud ondersteuning
• Luxe  Badkamerjassen  en textiel ondersteuning
• Sinterklaas uitgifte 2019 met muziek een geweldig feest voor de kinderen
• Succesvolle Mini kerstmarkt 2019  ondersteuning
• In de maand Februari 2020 tot en met oktober 2020 extra van de week project ondersteuning
• CORONA EXTRA ondersteuning ( met dank aan de lokale inzameling) Die steun zullen wij blijven handhaven zolang de voorraad dit toelaat. ( De stichting heeft daar heel veel energie ingestoken en is daar nu nog mee bezig medio Februari 2020 tot en met heden oktober 2020. (LOPEND)
• De dag van de armoede 2020 ondersteuning ( Mede mogelijk gemaakt door Vorkje Prikken , Stichting de (Weggeef) hulpwinkel de Gouden Handen , Stichting Veul Diech Good.)

• Jaar 2020 'Sinterklaas Pakketten ondersteuning voor de kinderen , met dank aan Stichting ieder kind telt mee - Ladies Circle LC 50 Maastricht

• In tijden van een crisis die ons allen treft. Vraagt het nog meer aandacht. En werken de vrijwilligers van onze stichting extra hard om de mensen te helpen die dit echt nodig hebben. En doen dit niet enkel tijdens een crisis maar de gehele jaren door.
Indien u ons wenst te ondersteunen:
Bedanken wij u voor uw steun. Kijkt u dan eens bij Doneren daar vindt u alle informatie hoe u ons kunt helpen.

Bedankt voor uw bijdrage.